Συνέδριο Νέων Νομικών

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Thessaloniki,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο Συνέδριο Νέων Νομικών που συνδιοργανώνουν η ELSA Thessaloniki και η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων (Ε.Α.Ν.Δι.Θ) με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα με θέμα: «Προκλήσεις Νομικής Επιστήμης και Επίκαιρα Νομικά ζητήματα» , την Παρασκευή  6 και Σάββατο 7  Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Μανωλεδάκης (Τσιμισκή 103, Διαγώνιος – είσοδος από Ισαύρων, 3ος όροφος).
Οι εισηγήσεις των επιφανών ομιλητών, που μας τιμούν με την συμμετοχή τους, θα αναδείξουν καίρια ζητήματα του Οικονομικού Ποινικού Δικαίου και της Συνταγματικής Αναθεώρησης, και θα δώσουν επίσης μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη συνέχεια της επαγγελματικής πορείας των νέων νομικών.
 Παρακάτω θα βρείτε συνημμένο το αρχείο με το πρόγραμμα και τις θεματικές των ομιλιών.
Για την παρακολούθηση του συνεδρίου απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή. Μπορείτε να βρείτε την  φόρμα υποβολής των αιτήσεων στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5lFIY0B5xzW_3psuG7jqECPC903YnJTdTZOnmcUqNLDRurQ/viewform
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 5  Οκτωβρίου 2017 και ώρα 23:59.
Με την ολοκλήρωση του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση στο facebook: 
https://www.facebook.com/events/194446041096715/?acontext=%7B%22ref%22%3...
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vpsc.thessaloniki@elsa-greece.org
 
Σας περιμένουμε!
ELSA-fully yours, Διομήδης, Θανάσης, Παναγιώτης, Νικολίνα, Ελισάβετ, Στέλλα και Κωνσταντίνος
 

Συνημμένα αρχεία: