Νέα από Τρίτους

Βιωματικό εργαστήρι Αντιμετώπισης Άγχους με Ενσυνειδητότητα (MBSR)

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) του Α.Π.Θ. διοργανώνει ένα δίωρο βιωματικό εργαστήρι για όσους φοιτητές και όσες φοιτήτριες αντιμετωπίζουν αυξημένο στρες στην καθημερινή τους ζωή και αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισής του. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τις βασικές έννοιες και εφαρμογές του mindfulness στη διαχείριση άγχους (MBSR).

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "Ο κόσμος το 2019: Οι απειλές και οι προκλήσεις της ανισότητας"

Δεκαπέντε διανοητές από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο συναντώνται στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, και συζητούν για τις ανισότητες κάθε μορφής σήμερα, στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Συμποσίου της Πολιτιστικής Εταιρείας. Μερικές από τις επιμέρους ενότητες του Συμποσίου περιλαμβάνουν θέματα όπως: η Ευρώπη σε έναν κόσμο αναδιανομής ισχύος, η Τουρκία και η Μέση Ανατολή στο επίκεντρο ενός αδυσώπητου γεω-στρατηγικού ανταγωνισμού και η επόμενη μέρα στην Ελλάδα: ανόρθωση ή παρακμή;
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

UMass Boston Incoming Exchange Information 2019

Dear Partner,

Greetings from the University of Massachusetts Boston!

My name is Brittany Dhooge, the study abroad coordinator at UMass Boston. I am sending out information for incoming exchange students for the Spring 2019 and Fall 2019 semesters.

We have just finished with our orientation week at UMass Boston, and it was a pleasure meeting all of your students studying with us. I hope all your students are having a wonderful first few weeks at our university.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ του ΚΔΞΓ α.έ. 2018-2019

ΠΡΟΣ
Τις Γραμματείες
των Τμημάτων του ΑΠΘ

Σας επισυνάπτουμε τις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ για την πραγματοποίηση των Διατμηματικών μαθημάτων που διοργανώνει το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών του ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019:
α) «Συγγραφή ακαδημαϊκών εργασιών στη γερμανική γλώσσα» -Academic Writing in the German language,

β) Γερμανικά Α1 και

γ) «Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γαλλόφωνα Πανεπιστήμια» -Preparation in the French language for participating in ERASMUS+ Programmes,

Πρόσκληση για την Ημερίδα του ΚΔΕΟΔ-Δευτέρα 17-9-18

Αξιότιμες Κυρίες,

Αξιότιμοι Κύριοι,

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ σας προσκαλεί σε Ημερίδα, που πρόκειται να διοργανώσει με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Αμφιθέατρο «Δημήτριος Ευρυγένης» του ΚΔΕΟΔ, Ικάρων 1 - Τέρμα Φοίνικα, Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, με θέμα:

«Ελευθερία των συμβάσεων και απαγόρευση των διακρίσεων »

Βλ. συνημμένα στο παρόν το πρόγραμμα-πρόσκληση 

Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης & ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Προκήρυξη θέσεων μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης και ερευνητών στην Μονάδα Έρευνας "Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος. Περισσότερες λεπτομέρειες στην διεύθυνση http://eupoldem.org/calls/.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ" ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ"-08/06/18

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΡ. ΜΑΝΕΣΗΣ

Σελίδες