Νέα από Τρίτους

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ! International Summer School 2018 at Beihang University

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ

 

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Πληροφορίες: Σοφία Λογοθέτη-Μανωλιάδου

Τηλ. : 2310 995307

e-mail: internat-rel@auth.gr

 

4ος Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης - ELSA Greece

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ,

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη να σας ανακοινώσουμε πως έχει δημοσιευθεί το κάλεσμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον 4ο Εθνικό Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης της ELSA Greece.

Ημερίδα με θέμα: "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλλου" στις 13/12/2017-ELSA Θεσσαλονίκης

Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλλου

H Eυρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών Θεσσαλονίκης (ELSA Thessaloniki) διοργανώνει ημερίδα  με θέμα:

 «Νομική Aναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Μανωλεδάκης (Τσιμισκή 103, Διαγώνιος – είσοδος από Ισαύρων, 3ος όροφος) .

Εκδήλωση της ομάδας του NomikiThess

Η ομάδα του NomikiThess σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη, 5/12 και ωρα 6μμ. Η εν λόγω εκδήλωση φιλοδοξεί να μας παρουσιάσει τις πέντε βασικές επιλογές ενός νομικού επιστήμονα σήμερα. Μεσα απο ανθρώπους που βιώνουν την πραγματικότητα του νομικού επιστήμονα στον καιρό της κρίσης, θα μιλήσουμε για τους όρους ζωής κι εργασίας τους, για τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις του επαγγέλματός τους, για την κοινωνική σημασία που (πρέπει να) έχει. 

Ομιλητές: 

Γ. Δέλλιος Καθηγητής 

Γ. Λογοθέτης Δικηγόρος

Συνέδριο Νέων Νομικών

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ELSA Thessaloniki,
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο Συνέδριο Νέων Νομικών που συνδιοργανώνουν η ELSA Thessaloniki και η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων (Ε.Α.Ν.Δι.Θ) με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μελέτης για τη Διαφάνεια, τη Διαφθορά και το Οικονομικό Έγκλημα με θέμα: «Προκλήσεις Νομικής Επιστήμης και Επίκαιρα Νομικά ζητήματα» , την Παρασκευή  6 και Σάββατο 7  Οκτωβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ι. Μανωλεδάκης (Τσιμισκή 103, Διαγώνιος – είσοδος από Ισαύρων, 3ος όροφος).

«ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» - Ημερίδα της ELSA Thessaloniki και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Νομικών - ELSA Thessaloniki και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με θέμα τη «Νεανική Παραβατικότητα», ένα πολυσύνθετο ζήτημα, που προϋποθέτει τη συντονισμένη δράση φορέων, ώστε να κατανοηθεί στην ουσία του.

Παρακάτω θα βρείτε συνημμένο το αρχείο με το πρόγραμμα και τις θεματικές των ομιλιών, ώστε, εάν επιθυμείτε, να την κοινοποιήσετε στην επίσημη στήλη «Νέα από Τρίτους» της Νομικής.

Σελίδες