Ανακοινώσεις Τμήματος

ΝΕΟ Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (υπό ίδρυση) «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη», με τη συμμετοχή έξι Τμημάτων του ΑΠΘ.

ΝΕΟ Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (υπό ίδρυση) «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη», με τη συμμετοχή έξι Τμημάτων του ΑΠΘ.
Δεκτοί θα μπορούν να γίνουν κάτοχοι τίτλων πρώτου κύκλου σπουδών όλων των Τμημάτων Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει εγκρίνει την ίδρυση των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ από την 21η Ιουνίου 2018, σύμφωνα με το Ν. 4485/2017.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε θερινό σχολείο (Νομικές Σχολές του Πανεπιστημίου Τρίερ της Γερμανίας (Universität Trier) και του ΑΠΘ) υπό την αιγίδα της DAAD

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο που συνδιοργανώνουν

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2017-18

Tο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου 2018 και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου 2018 η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση ή να οριστικοποιήσουν την αίτηση που αποθήκευσαν προσωρινά.

Αναλυτικές οδηγίες εδώ: http://www.law.auth.gr/el/node/2457

2018 "Belt and Road" Law School Student Forum-CUPL

Προς τις Γραμματείες των Τμημάτων:

-          Νομικής

-          Οικονομικών Ειστημών

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το China University of Political Science and Law (CUPL) του Πεκίνου Κίνας, περιήλθε η παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με το συνημμένο της, που αφορά πρόσκληση συμμετοχής μελών ΔΕΠ και φοιτητών (προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών), στο 2018 "Belt and Road" Law School Student Forum, που διοργανώνεται στο προαναφερόμενο Πανεπιστήμιο, 22-25 Οκτωβρίου 2018.

Σελίδες