Εδήλωση του UNSOC “Η παγκόσμια οικονομική προοπτική μετά τον Covid-19”

ΑΦΙΣΑ

Το United Nations Society-Aristotle University of Thessaloniki, Faculty of Law σας προσκαλεί στην πρώτη του ακαδημαϊκή εκδήλωση για το 2021 με τίτλο “Η παγκόσμια οικονομική προοπτική μετά τον Covid-19” η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά ,μέσω της πλατφόρμας Zoom, την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00.

Λαμβάνοντας υπόψην την πανδημία, τις μεταβολές που αυτή επέφερε στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και την ελπιδοφόρα ανακάλυψη του εμβολίου που θα συμβάλλει στην επιστροφή μας σε μια νέα κανονκότητα κρίναμε αναγκαία τη διεξαγωγή ενός πάνελ, το οποίο θα στελεχώνεται από ανθρώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας έτσι ώστε αυτοί να μας δώσουν μια πρώτη προσέγγιση για την παγκόσμια προοπτική μετά την πανδημία του Covid-19 στον τομέα της οικονομίας.

Ομιλητές του πάνελ θα είναι ο κ. Παναγιώτης Γκλαβίνης, Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου του Τμήματος Νομικής Σχολής του ΑΠΘ ,ο οποίος θα μας αναλύσει τη θεματική της εκδήλωσης από την οπτική του Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου, και η κα Αναστασία Μπλουχουτζή, Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ,η οποία θα μας αναπτύξει τη θεματική: “Οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στη μετανάστευση και τα εμβάσματα". Φυσικά, στο τέλος των ομιλιών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να λύσουν όλες τους τις απορίες και να συνδιαλεχθούν με τους ομιλητές.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πάνελ υπάρχουν στη σχετική εκδήλωση! https://www.facebook.com/events/507653850221569/?active_tab=discussion

Για όσους ενδιαφέρονται, το link της σύνδεσής τους για την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 είναι το εξής: https://us02web.zoom.us/j/8828616381 ενώ παράλληλα θα προβάλλεται και Facebook Live στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/UNSOCLawAUTh.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Με εκτίμηση,
Ζωή Τηλαβερίδου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του UNSOC