Εγγραφές επιτυχόντων στις Κατατακτήριες Εξετάσεις της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ (Ακ. έτος 2017-18)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγγραφές επιτυχόντων στις Κατατακτήριες Εξετάσεις

της Νομικής Σχολής του  Α. Π. Θ.

Ακαδημ. Έτος 2017-2018

 

Ενημερώνονται οι επιτυχόντες ότι μπορούν να προσέλθουν για την εγγραφή τους στο Α΄ εξάμηνο φοίτησης στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο γραφείο Erasmus+  στο κτίριο της Σχολής, στον 3ο όροφο πίσω από την βιβλιοθήκη, 9.30 – 11.30 π. μ. και από την Δευτέρα, 29-01-2018 έως και την Παρασκευή, 02-02-2018.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Αν κάποιος ενδιαφερόμενος δεν δύναται να προσέλθει ο ίδιος για την εγγραφή του, πρέπει να χορηγήσει εξουσιοδότηση με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής του, στο άτομο που θα πραγματοποιήσει την εγγραφή του στη Νομική. Οι σχετικές επικυρώσεις γίνονται στα ΚΕΠ ή στα αστυνομικά τμήματα της επικρατείας.

Όσοι από τους επιτυχόντες θεωρούν ότι ορισμένα μαθήματα από την φοίτησή τους στο τμήμα ή στην σχολή προέλευσης μπορούν να αντιστοιχηθούν με υπάρχοντα μαθήματα του προγράμματος σπουδών στη Νομική του Αριστοτελείου, παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία της Σχολής, εντός ενός (1) μηνός μετά την ημερομηνία εγγραφής τους. Θα πρέπει να συνυποβάλλουν απόσπασμα από τον Οδηγό Σπουδών του Τμήματος ή της Σχολής προέλευσης, από το οποίο να προκύπτει η ύλη και τα συγγράμματα των μαθημάτων, στα οποία είχαν εξεταστεί καθώς και το πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας πτυχιούχου.

Την ανακοίνωση ακολουθεί η επικυρωμένη κατάσταση των ονομάτων των επιτυχόντων μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής.

 

 

Γραμματεία Νομικής

26-01-2018