Νέα από Τρίτους

Δωρεάν online διαγωνισμός - The 3rd Silk Road & Young Dreams - Health: Youth Dream, Social Responsibility

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/2089) έχει αναρτηθεί ανακοίνωση για διοργάνωση δωρεάν online διεθνούς διαγωνισμού Ομιλίας, Μουσικής, Φωτογραφίας, Ζωγραφικής στην άμμο και Γλυπτικής, με τίτλο “The 3rd Silk Road & Young Dreams - Health: Youth Dream, Social Responsibility”.

 

Aγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές»

Yποβολή αιτήσεων για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μεσογειακές Σπουδές» για το ακαδ. έτος 2020-21 , προς ενημέρωση των φοιτητών και των αποφοίτων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 31 Αυγούστου 2020.

Διαδικτυακή συζήτηση του Κύκλου Ιδεών: «Πανδημία, Θεμελιώδη Δικαιώματα και Δημοκρατία» | Πέμπτη 2.4.2020, ώρα 19:00.

Ο Κύκλος Ιδεών οργανώνει διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με θέμα: «Πανδημία, Θεμελιώδη Δικαιώματα και Δημοκρατία»

Συζητούν οι:

Ιωάννης Σαρμάς, Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Χρήστος Ράμμος, Αντιπρόεδρος ε.τ του Συμβουλίου της Επικρατείας

Αντώνης Μανιτάκης, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

Λίνα Παπαδοπούλου, Αν. Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου

Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, που θα συντονίσει και τη συζήτηση

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, ώρα 19:00

Πρόσκληση εκ μέρους της Αντιπροέδρου της Επιστημονικής Εταιρείας Δικαίου Πολεοδομίας και Χωροταξίας καθηγήτριας κ. Ε. Κουτούπα-Ρεγκάκου (Εκδήλωση ΕΕΔιΠοΧ 19/2/20)

Εκδήλωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας και της Ελληνικής Εταιρείας Ιστορίας του Δικαίου

Πρόσκληση

Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας και η Ελληνική Εταιρεία Ιστορίας του Δικαίου σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00 στην αίθουσα “Κ. Δ. Ρακτιβάν” του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις ομιλίες δύο διακεκριμένων ερευνητών:

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "ΑΘΛΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (5.3.2020)

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, σχετικά με δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των προπτυχιακών (3ου έτους σπουδών και άνω) και μεταπτυχιακών (2ου και 3ου κύκλου) φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματός σας στο 9ο Διεθνές Συμπόσιο "Άθληση, Κοινωνία και Πολιτισμός" που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ/ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η προκήρυξη του Δήμου Βύρωνα σχετικά με πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης νέων 18-30 ετών.

Προθεσμία αποστολής συμμετοχών είναι η 1η Ιουλίου 2020

9ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός»-Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Washington DC (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Washington DC – CHS DC) σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή ΑκαδημίαΔΟΑ (International Olympic Academy – IOA)  και με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Greece – CHS Gr

Σελίδες