Ανακοινώσεις Κοσμητείας

Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το Κέντρο Αριστείας Jean Monnet "Ευρωπαϊκός Συνταγματισμός και Θρησκεία(ες)" σας προσκαλεί στη διάλεξη της Καθηγήτριας κ. Ελισάβετ Συμεωνίδου Καστανίδου, Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Η ΕΕΔΑ υπογράφει Πρωτόκολλα Συνεργασίας με Πανεπιστημιακές Σχολές και Τμήματα της Χώρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 15/11/2018 ΜΕΧΡΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 3.30 μμ ΜΈΧΡΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 3.30 μμ., στο κτίριο της Νομικής Σχολής.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ως τις 15:30 η ώρα και οι διοικητικές υπηρεσίες της Σχολής: Γραμματεία Τμήματος, Γραμματεία Κοσμητείας Νομικής Σχολής και Βιβλιοθήκη Νομικής Σχολής θα λειτουργούν κανονικά ως τις 15:30.

A΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Ένωση Ευρωπαϊκού Δικαίου (ΕΕΕΔ) και η Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν το Α' Πανελλήνιο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Δικαίου με θέμα: «ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ» στη μνήμη του Ευρωβουλευτή και Δικαστή στο ΕΔΔΑ, Καθηγητή Δημητρίου Ευρυγένη, ιδρυτή της Ελληνικής Ενώσεως Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Οι επενδυτικές σχέσεις μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας-Νομικά Ζητήματα" στο Πεκίνο.

Η Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. οργανώνει με το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών του Πεκίνου εκδήλωση με θέμα "Οι επενδυτικές σχέσεις μεταξύ Ε.Ε. και Κίνας - Νομικά Ζητήματα".

Η εκδήλωση οργανώνεται στο Πεκίνο την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018.

Ενημερωτικό υλικό κατά των εξαρτήσεων

Προκήρυξη για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ «Ποινικό Δίκαιο και Εξαρτήσεις», που υλοποιείται από τη Νομική Σχολή ΑΠΘ  και το Τμήμα Νομικής του Παν. Λευκωσίας,  σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ.

Υποβολή αιτήσεων από 4/9/2018 έως 14/9/2018.

Σελίδες