Ανακοινώσεις Τμήματος

Ελληνο-γερμανικό Συνέδριο με θέμα: Λόγοι και όρια των αναγκαίων περιορισμών του ποινικού δικαίου (ΧΙ. Ελληνογερμανικό Συμπόσιο Ποινικού Δικαίου)

Εξετάσεις ελληνικής γλώσσας του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας αλλοδαπών φοιτητών Α.Π.Θ. (Σεπτέμβριος 2019)

 
Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τις εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 για το μάθημα της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας όλων των αλλοδαπών φοιτητών του Α.Π.Θ. 

Από τη Γραμματεία του ΣΝΕΓ
τηλ. 99 7572

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ "ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2019-20"

Επαναλειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας Φοιτητικού- Στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2018-19

Συγκέντρωση ιστορικού υλικού για την έκδοση Λευκώματος της Νομικής Σχολής στα πλαίσια της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την ίδρυσή της

Στη διάρκεια του πανεπιστημιακού έτους 2019-2020 συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.  Στο  πλαίσιο των σχεδιαζόμενων εορτασμών αποφασίστηκε η έκδοση Λευκώματος το οποίο θα καταγράφει την ιστορία της Σχολής από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Σελίδες